FeelAnew, 120 kapsula

FeelAnew, 120 kapsula

FeelAnew® je jedinstven proizvod koji uz dugoročno povoljno djelovanje glukozamina i kondroitina na zdravlje zglobova

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 0.0/5

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 192,00 kn

Cijena: 192,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • FeelAnew

  • Glukozamin, kondroitin i Nexrutine®
  • Sadrži 1.500 mg glukozamin sulfata i 600 mg kondroitin sulfata u dnevnoj dozi te
  • patentirani Nexrutine®, ekstrakt filodendrona (phellodendron amurense) 500 mg
  • Nexrutine® je prirodni inhibitor COX-2 enzima
  • Pomoć kod bolova u zglobovima te mišićima nakon intenzivne fizičke aktivnosti
  • Izuzetna pomoć sportašima izloženim velikim naporima
  • Za najbolje rezultate nužno konzumirati redovito

   

  FeelAnew® je jedinstven proizvod koji uz dugoročno povoljno djelovanje glukozamina i kondroitina na zdravlje zglobova vrlo brzo i efikasno djeluje na bol uzrokovanu upalnim procesima u zglobovima i mišićima. Stoga i njegov naziv, FeelAnew® sugerira da ćete se osjećati "kao novi"!

  Glukozamin i kondroitin
  naš organizam prirodno sintetizira i koristi kao gradivne elemente vezivnog tkiva. Obje supstance bitne su komponente tkiva koje omogućavaju nesmetano kretanje i fleksibilnost. Starenjem, ali i prekomjernim naprezanjem organizma potrebna nam je dodatna količina ovih nutrijenata kako bi sačuvali pokretljivost zglobova. Količina od 1.500 mg glukozamina u dnevnoj dozi potvrđena je kao efikasna u kliničkim ispitivanjima.

  Nexrutine®
  (phellodendron amurense, ekstrakt) je prirodni COX-2 inhibitor. Posjeduje sposobnost da na prirodan način djeluje na bol. Sprječava upalne procese bez utjecaja na enzime važne za očuvanje stijenke želuca, što mu daje ogromnu prednost nad ljekovima koji se primjenjuju u istu svrhu. Ostala po zdravlje opasna djelovanja ljekova protiv bolova, poput izazivanja kardiovaskularnih oboljenja, također nisu zamijećena pri kliničkim ispitivanjima Nexrutina. Štoviše, pokazuje upravo suprotno, blagotvorno djelovanje na krvožilni sustav.

  Već prvo kliničko ispitivanje (dvostruka studija "na slijepo") izvršeno 2004. godine na 28 pacijenata s jakim bolovima u zglobovima zaključuje da je u kontrolnoj grupi došlo do značajnog poboljšanja stanja. Slijedeća istraživanja potvrđuju da Nexrutine® vrlo brzo dovodi do poboljšanja stanja i dobro se podnosi u preporučenim dnevnim količinama, bez značajnih popratnih pojava. Zaključak je do sada provedenih studija da Nexrutine® 86% pacijenata karakterizira kao "blag za želudac", 91% pacijenata osjetilo je znatno, povoljno djelovanje na bol i upalne procese te je u gotovo 80% pacijenata omogućio veću pokretljivost zglobova i mišića.

  Klinička ispitivanja koja su u tijeku istražuju djelovanje Nexrutina na rak prostate budući da su dovršena ispitivanja na životinjama pokazala gotovo spektakularne rezultate u suzbijanju bolesti.

  Ovaj proizvod pomoći će oboljelima od osteo i reumatoidnog artritisa te kod bolova uzrokovanih upalom mišića. Za punu pomoć kod reumatoidnog artritisa preporučamo korištenje Natrol Omega Complex uz FeelAnew ili Omega Glucosamine, nakon provedene terapije s FeelAnew®.

  Ovaj proizvod ne sadrži:
  kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob ili prezervative.

  Način primjene:
  dva puta po dvije tablete dnevno, na prazan želudac (pola sata prije ili dva sata poslije obroka)

  Način čuvanja:
  Na suhom i hladnom mjestu van dohvata djece!

  Sastav

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (FeelAnew, 120 kapsula) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.