JuiceFestiv, 120 kapsula

JuiceFestiv, 120 kapsula

Natrol® JuiceFestiv® kapsule sadrže izuzetno bogatu mješavinu ekstrakata voća i povrća iz organskog uzgoja

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 4.5/5
JuiceFestiv, 120 kapsula, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 194,00 kn

Cijena: 194,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • JuiceFestiv

  EKSTRAKTI VOĆA I POVRĆA IZ ORGANSKOG UZGOJA

  Što je JuiceFestiv ®?
  Natrol® JuiceFestiv® kapsule sadrže izuzetno bogatu mješavinu ekstrakata voća i povrća iz organskog uzgoja. Proizvod je pakiran u dvije odvojene bočice. Bočica FruitFestiv® sadrži ekstrakte iz organski uzgojenog voća, dok VeggieFestiv® sadrži ekstrakte iz organski uzgojenog povrća. Ukupno, u dvije kapsule nalaze se ekstrakti 46 voća i povrća, između ostalog i iz tzv. "super voća" poput acaia, nara, mangostina i nonija. Snažni antioksidansi, esencijalni vitamini u punoj boji prirodnih supstanci, posebnim su tehnološkim postupkom ekstrahirani u dvije kapsule za Vašu dobrobit!
  Dobar izbor probavnih enzima!

  Važnost organske proizvodnje
  Voće i povrće čiji se ekstrakti nalaze u ovom proizvodu proizvedeno je na potpuno prirodan način, bez upotrebe kemijskih pesticida i genetski modificiranih organizama. Oznaka "Made with Organic Ingredients" je službeni certifikat odobren od strane neovisne organizacije zadužene za certificiranje proizvoda organskog porijekla. Organski uzgojeno voće i povrće ima znatno veće antioksidativne sposobnosti od ostalog, potvrđuje studija "Is antioxidant plasma status in humans a consequence of the antioxidant food content influence?" (Di Renzo L, Di Pierro D, Bigioni M, et al., Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2007;11(3):185-92). Autori studije, temeljem rezultata ispitivanja, snažno podupiru konzumaciju voća i povrća iz organskog uzgoja.

  Voće ubrano u prirodi, poput Açai-a, bere se na kontroliran način, vodeći računa o zaštiti prirode.
  JuiceFestiv® sadrži ekstrakte iz 46 vrsti voća i povrća, antioksidanse, probiotike i probavne enzime
  Ukoliko mislite da ne uzimate dovoljno voća i povrća, razmislite o uzimanju JuiceFestive® kapsula koje sadrže ekstrakte voća i povrća iz kategorije tzv. "Super-Hrane" poput brokule, prokulice i kupusa, nonija, nara i mangostina.

  Često snažna boja voća i povrća ukazuje na njihovu zdravu prirodu. Voće plave i purpurne boje, poput borovnice i grožđa, bogato je antocijanima. Narančasta, žuta i crvena boja poput one u mrkvi, mangu i rajčici ukazuju na prisustvo karotenoida, u mastima topivih antioksidansa. Zelena boja povrća također je znak je bogatstva antioksidansa. Nova istraživanja potvrđuju iznimnu ulogu fito-nutrijenata ili "super hrane" za naše zdravlje i dokazuju koliko je važno uzimati voće i povrće "duginih boja"

  Dobar izvor probavnih enzima
  Poznato je da voće i povrće sadrži prirodne enzime koji pomažu njihovu razgradnju u organizmu. Kuhanjem se, međutim, enzimi uništavaju. JuiceFestiv® je obogaćen punim spektrom digestivnih enzima koji pomažu razgradnju aktivnih tvari u ovom proizvodu, poput vlakana, škroba i drugih ugljikohidrata. Kada uzimate JuiceFestiv® uz obrok, možete biti sigurni da ste dobili i efikasnu pomoć za probavu hrane.

  Probiotik acidophilus blagotvoran je za probavu
  Mnoga istraživanja ukazuju na povoljan učinak probiotika acidophilusa, poput onog živih kultura u jogurtu, na zdravlje. Dobro je poznato da crijevna mikro flora pomaže probavu i apsorpciju nutrijenata iz hrane. U stvari, probiotike organizam treba kako bi preživio. JuiceFestiv® sadrži 200 milijuna živih organizama koji pomažu probavu, imunitet i djeluju povoljno na opće zdravlje.

  Ovaj proizvod ne sadrži:
  kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob ili prezervative.

  Sadrži dvije bočice - FruitFestiv s ekstraktima voća i VeggieFestiv s ekstraktima iz povrća

  Sadržaj:
  60 kapsula FruitFestiv + 60 kapsula VeggieFestiv

  Način uzimanja:
  2 kapsule (1+1) dnevno uz obrok

  Sastav

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (JuiceFestiv, 120 kapsula) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.