ISOLogic whey protein NATURAL, 908 g

ISOLogic whey protein NATURAL, 908 g

Napredni molekularni izolirani nadomjestak proteina sirutke

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 4.0/5
ISOLogic whey protein NATURAL, 908 g, 4.0 out of 5 based on 7 ratings

Preporuka s ciljem: ,

Glavni sastojak:

Cijena: 259,00 kn

Cijena: 259,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • ISOLogic whey protein NATURAL

  • Fini kremasti okus
  • izgrađuje, popravlja, obnavlja
  • Napravljeno od 100% ISO
  • Nema Aspartama
  • Ne sadrži sladila, boje i zaslađivače.
  • laboratorijski testirana kvaliteta
  • Niski kolestorol
  • Niski glikemijski indeksi
  • Posve bez laktoze
  • Nema zasićenih masti
  • Nema konzervansa
  • Nema glutena

   

  ISOLOGIC
  Napredni molekularni izolirani nadomjestak proteina sirutke
  Isologic Natural je konačan izolat proteina sirutke u prahu, za sportski i zdravstveno osviještene pojedince koji žele pomoć u izgradnji ili održavanju mišićnog tkiva.

  Za razliku od drugih proizvoda, Isologic Natural ne sadrži mješavine drugih bjelančevina ili neželjene sastojke. Mikrofiltriran, Isologic Natural sadrži sve osnovne aminokiseline. Obiluje razgranatim lancem aminokiselina (BCAA na EAA Omjer 51%). Također sadrži napredan spektar molekularnih mikrofrakcija, uz značajnu količinu bioaktivnih glutamin mikropeptida za maksimalnu apsorpciju, podupiranje rasta tjelesnog tkiva, održavanje i oporavak. Pridonosi smanjenju težine, ali samo kao dio kalorijsko redukcijske dijete uz pravilan režim vježbanja.

  Koja je razlika između proizvoda Isologic i Isologic Natural?
  Isologic Natural nema dodataka te je stopostotno prirodan. Dobit ćete nakvalitetniji protein na raspolaganju koji ne sadrži GMO. Isologic Natural je idealan protein za korištenje u vašim receptima, za dodatak velike količine kvalitetnih proteina.

  Ne sadrži: sladila, boje i zaslađivače.

  Zašto bih koristio Isologic Natural umjesto koncentrata sirutke?
  Isologic Natural (izolat proteina sirutke) često je viđen pod nazivom WPI, a koncentrat proteina sirutke pod nazivom WPC. Iako se oba smatraju proteinom sirutke, razlikuju se po sastavu te po proizvodnim procesima koji su uključeni u njihovu proizvodnju. WPI ima nešto veći sadržaj proteina, od oko 94% (najviši stupanj), dok WPC sadrži otprilike 80%. Oboje su odličan izvor proteina. Elitni sportaši diljem svijeta vole Isologic Natural (izolat proteina sirutke) više od bilo kojedruge vrste proteina.

  Može li se Isologic Natural koristiti za gubitak masnoće?
  Jedna od prednosti uzimanja odgovarajućih proteina uz izvođenje treninga izdržljivosti tijekom kalorijsko restrikcijske dijete je da pomaže održavanju mišićne mase. To je važno s obzirom da glatko mišićno tkivo troši kalorije te osigurava da vaša metabolička stopa bude i dalje visoka. Zapamtimo da je masnoća, a ne težina ono što želite izgubiti.

  Ako izgubite mišićnu masu tijekom energetske restrikcije, vaša metabolička stopa će pasti i time još više otežati željeni gubitak tjelesne masnoće. Svakako, održavanje odgovarajućeg unosa proteina uz istovremeno smanjenje unosa kalorija može biti teško, s obzirom da mnogi izvori proteina obiluju masnoćom i kalorijama. Proteinski dodaci prehrani su izvor proteina koji sadrži jako malo masnoće. Ako uzmete Isologic Natural kao primjer, 24 grama proizvoda pruža 21 gram proteina. Da bi se postigao ovaj unos proteina (21 gram) iz izvora “prave hrane“ kao što su jaja, trebali biste otprilike četiri jaja. Međutim, Isologic Natural pruža vrhunsku metodu uzimanja proteina uz smanjenje unosa masnoće koju bi pružila četiri jaja.

  Sastav

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (ISOLogic whey protein NATURAL, 908 g) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.