Supercharge, 800 g

Supercharge, 800 g

Novi Super Charge! Neizbježan eksplozivni mix napitak prije treninga za kvalitetniji trening!

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 4.6/5
Supercharge, 800 g, 4.6 out of 5 based on 5 ratings

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 455,00 kn

Cijena: 455,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • Supercharge

  Novi Super Charge! Neizbježan eksplozivni mix napitak prije treninga za kvalitetniji trening! Dovoljna je jedna doza i nakon 15 minuta osjetit ćete proboj snage, energije i koncentraciju na trening kakvu niste nikada prije osjetili. Stimulira da Vas, redovitim i aktivnim unošenjem, podigne mentalno, poveća mišićnu masu i oporavi nakon treninga. Osjetit ćete snagu nakon jedne doze!!!

  Jedinstven proizvod na tržištu koji vam daje nevjerojatnu eksplozivnost i mentalnu kocentraciju koja vam je potrebna da obavite najintezivniji trening

  Njegovi sastojci su tako iskombinirani da će te već nakon 15 min od prvog uzimanja osjetiti nevjerojatan prodor snage i mišićnog «pumpa». Super charge je poticajno sredstvo za trening koje pri svakom uzimanju djeluje u tri faze kroz vaš trening.

  Evo što dobivate kroz te tri faze svakog uzimanja super charge-a:

  Faza 1: energija i mišićni «pump»
  METILKSANTIN- prirodni sastojak koji daje trenutačnu energiju i mentali fokus
  NITROMALAT- superiorni oblik arginina stvoren da bi napunio vaše mišiće krvlju kako bi se bolje omogućio transport hranjivih tvari do mišića i kako bi se tokom cijelog treninga jednakim intenzitetom održao mišićni «pump
  TAURIN- stanični volumizer koji uz to pomaže i mentalnoj koncentraciji
  N-ACETYL-L-GLUTAMIN(NAG)- superiorna oblik koja ubrzava rast mišićne mase, skladišti glikogen i potiče hormon rasta

  Faza 2: snaga i izdržljivost
  2CM DI-CREATINE MALAT- ionska veza između kreatina i malične kiseline ubrzava proizvodnju ATP-a za nevjerojatno jake mišićne kontrakcije.
  GUANIPRO-GUADINSKOPROPIONSKA KISELINA- mišićni volummizer koji povećava izdržljivost i snagu tokom vježbanja tako da vaši treninzi mogu trajati duže i biti istog intenziteta
  GLYCOVOL-GLIKOCIJAMIN- prva prava alternativa za one kojima tijelo ne odgovara na kreatin(kod ljudi kojima tjelo odgovara na kreatin učinak je još veći). Glikocijamin stimulira tijelo na proizvodnju vlastitog kretina i povećava razinu inzulina(anabolni hormon koji služi transportu kreatina u mišiće).
  BETAPURE-BEATIN- sastojak koji radi sinergijski sa glikocijaminom pomažući mu u produkciji kreatina
  Faza 3: oporavak od treninga
  HUMANOFORT- pomaže tijelu da proizvede vlastiti testosteron i time smanji potrebno vrijeme oporavka

  Način uporabe:
  15 min prije treninga umiješati jednu mjericu u 2dl vode. Za ekstra intenzivan trening umiješati dvije mjerice u 4dl vode. Koristiti ga isključivo prije treninga, nikad prije spavanja ili poslije treninga i ne prekoračivati preporučenu dozu.
  Vježbanjem uz super charge-om osjetit ćete već nakon prvog uzimanja nevjerojatan proboj snage, te ćete sa svakim slijedećim uzimanjem osjetiti njegovo djelovanje još jače.

  Sastav
  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (Supercharge, 800 g) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.