Next Level CreaEthyl, 250 g

Next Level CreaEthyl, 250 g

Novi proizvod kojeg je tek nedavno upoznala Bodybuilding zajdnica

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 4.3/5
Next Level CreaEthyl, 250 g, 4.3 out of 5 based on 4 ratings

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 160,00 kn

Cijena: 160,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • Next Level CreaEthyl

  • 30-40 puta bolji od ostalih kreatina
  • brža apsorpcija
  • bez faze punjenja
  • 30% veći porast snage i mišićne mase
  • next level creaethyl (kreatin etil ester)-nova generacija kreatina

   

  NEXT LEVEL CREAETHYL (KREATIN ETIL ESTER) je novi proizvod kojeg je tek nedavno upoznala Bodybuilding zajdnica, i otada pokazuje obećavajuće rezultate.
  CREAETHYL je kreatin monohidrat sa dodanim esterom. Namijenjen je specijalno onima koji rade trening snage, žele povećati čistu mišićnu masu ili svoje atletske performanse. Ovo su područja na kojima se monohidrat također pokazao jako učinkovitim, no CREATHYL je efektivniji zbog spsobnosti da ga tijelo bolje i brže apsorbira. Zabilježeno je da je 30 do 40 puta efektivniji nego monohidrat.

  Zašto je CREATHYL bolji od običnih monohidrata?
  Evo i objašnjenja. CREAETHYL je mnogo topljiviji nego tradicionalni kreatinski proizvodi, što znači da puno brže i efektivnije dolazi do mišića. Običan kreatin mono hidrat tijelo općenito slabo apsorbira, i razina njegove učinkovitosti ograničena je sposobnošću tjelesnih stanica da ga apsorbira. Zbog loše topivosti korisnici su primorani koristiti veće doze kako bi postigli željeni efekt. Ali veće doze također mogu dovesti i do nuspojava. Kreatin monohidrat generalno navlači vodu u stanice, i kad monohidrat nije potpuno apsorbiran u mišićne stanice (kao u većini slučajeva) neapsorbrani kreatin se pohranjuje izvan stanica sa vodom te tako uzrokuje pojavu poznatu kao „kreatinska nateklina“. CREAETHYL može spriječiti ovu pojavu i prenijeti tu vodu u mišić.

  Djeluje li CREAETHYL bolje i kod sagorijevanja masnoća?
  NEXT LEVEL CREAETHYL također puno učinkovitije troši masnoću, zbog dodanog estera. Ester je dio životinjskih tkiva i to je ono što činiCREAETHYL toliko značajnim i korisnim. Ovo se događa zato što kreatin koristi lipide za probijanje staničnih zidova, a esterifikacija sastojaka pojačava lipoholična svojstva- što znači da je CREAETHYL sposoban probiti stanične zidove i priskrbiti maksimalne dobrobiti mišićima puno0 lakše nego obični kreatin monohidrat. Monohidrat je samo semi-lypoholic, što znači da ne može sagorijavati masnoću ili probiti stanične zidovedovoljno dobro poput CREAETHYLA. To je objašnjenje činjenice da mišićna stanice ne apsorbiraju u potpunosti monohidrat što rezultira povećanim doziranjem pri korištenju. Zbog biodostupnosti i postojanosti koje pruža CREAETHYL, kreatin bolje zadržava mišićne koncentracije kroz duže periode.

  NEXT LEVEL CREAETHYL nam pruža bolji izgled mišića bez zadržavanja vode. Prednosti CREAETHYL A su očite, te je svakako preporučljiv onima koji žele dobiti mišićnu masu, smanjiti tjelesnu masnoću, poboljšati oporavak mišićnog tkiva i sam metabolizam, ili dobiti onaj dodatni poticaj da bi radili više i jače.

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (Next Level CreaEthyl, 250 g) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.