CoQ-10 Time Release 100 mg, 30 kapsula

CoQ-10 Time Release 100 mg, 30 kapsula

Snažan antioksidans, povećava proizvodnju energije

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 0.0/5

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 176,00 kn

Cijena: 176,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • CoQ-10 snažan antioksidans

  Snažan antioksidans za povećanje proizvodnje energije

  Što je Coq-10?
  Natrol® CoQ-10 je čisti koenzim Q-10 najviše kvalitete. Porijeklo sirovine je Japan, zemlja u kojoj se srčanim bolesnicima ovaj suplement redovito prepisuje kao lijek.
  O djelovanju koenzima Q-10 postoji više stotina dokumentiranih istraživanja koja ukazuju na njegovu efikasnost u preventivnoj terapiji. Efikasan je i snažan antioksidans koji štiti mitohondrije i staničnu membranu od oksidativnih procesa. Esencijalna je komponenta staničnog respiratornog ciklusa koji se odvija u mitohondrijima i generira ATP.

  Uzimanjem oralno odlazi ravno do mitohondrija, gdje regulira oksidaciju i pretvorbu masti i šećera u energiju. Nove studije govore da štiti LDL kolesterol od oksidacije (koji tek oksidiran postaje vrlo opasan), povećava proizvodnju energije u stanicama i usporava procese starenja. Suplementacija srčanih bolesnika koenzimom Q-10 povećava mogućnost vježbanja i pridonosi poboljšanju općeg stanja. Statini značajno smanjuju koncentraciju CoQ-10 u plazmi (40%), no zbog prirodnih procesa starenja količina ovog koenzima u srčanom mišiću može biti smanjena za više od 70%.

  Upravo zbog važnosti u proizvodnji stanične energije uz alfa lipoičnu kiselinu i L-Carnitine neka istraživanja svrstavaju ga među glavne "anti-aging" suplemente. Budući da CoQ-10 organizam koristi kako bi pretvorio hranu u adenozin trifosfat (ATP), osnovnu energetsku jedinicu koja nas pokreće, jasna je pretpostavka kako bi mogao pomoći sportašima u dostizanju vrhunskih performansi.

  Usporite starenje!
  Stanice srca imaju ogromnu potrebu za energijom, a brojne su kliničke studije, usmjerene upravo na istraživanje djelovanja CoQ-10 na funkcije srca i krvožilnog sustava, potvrdile njegovu blagotvornost. Naročito dobro, u kombinaciji s omega-3 masnim kiselinama, djeluje na regulaciju krvnog pritiska.

  Istraživanje sa 120 mg dnevno na dijabetičarima potvrdilo je poboljšanje stanja i kontrolu razine šećera. Do značajnih poboljšanja dolazi s 50 mg dnevno kod gingivitisa u svega tri tjedna suplementacije. Kod pacijenata s izraženom migrenom tromjesečna studija sa 150 mg dokazala je 50% redukciju pojave kod 61% slučajeva. Američka Akademija za znanost zaključuje da "CoQ-10 može imati neuroprotektivan utjecaj i pomoći u tretmanu neurodegenerativnih bolesti.” Istraživanja na životinjama potvrdila su i djelotvornost pri zacjeljivanju čira na želucu.

  Natrol® za proizvodnju CoQ-10 kapsula koristi najkvalitetniju sirovinu porijeklom iz Japana, a možete se nabaviti u kapsulama od 30 mg i vegetarijanskim kapsulama od 100 mg s vremenskim otpuštanjem.

  Česta pitanja

  P. Da li je Natrol® CoQ-10 prirodan ili sintetički?
  O. Natrol® CoQ-10 je dobiven na prirodan način, fermentacijom, a sirovina potječe iz Japana. Finalni proizvod napravljen je u SAD-u.

  P. Ima li supstanci dobivenih od školjaka u ovom proizvodu?
  O. Ne.

  P. Da li je ovo Ubiquinone ili Ubiquinol?
  O. Ovo je Ubiquinone.

  P: Zbog čega je u proizvod dodno sojino ulje?
  A: Sojino ulje pomaže da CoQ-10 ostane stabilan i ne oksidira.

  Ovaj proizvod ne sadrži:
  kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, gluten, umjetne boje i arome, pridodan šećer, škrob ili prezervative.

  Način čuvanja:
  Na tamnom i hladnom mjestu, van dohvata djece.

  Količina CoQ-10 po kapsuli: 30mg

  Način uzimanja:
  1 kapsule dnevno, uz obrok

  Sastav

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (CoQ-10 Time Release 100 mg, 30 kapsula) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.