Carb intercept, 60 kapsula

Carb intercept, 60 kapsula

Gubitak težine na prirodan način

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 3.3/5
Carb intercept, 60 kapsula, 3.3 out of 5 based on 4 ratings

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 155,00 kn

Cijena: 155,00 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • Carb intercept za mršavljenje

  Način uzimanja:
  2 kapsule, prije jela. Ne uzimati više od 4 kapsule dnevno

  Gubitak težine na prirodan način
  Carb Intercept® 3 s Phase2™ je potpuno prirodan, nestimulirajući dodatak prehrani koji pomaže mršavljenje, gubitak kilograma. Phase2™ je prvi i jedini dodatak prehrani na svijetu koji ima dva zvanična odobrenja američkog FDA da može koristiti tvrdnju kako pomaže u redukciji tjelesne težine. Brojna klinička ispitivanja uvjerila su FDA da Phase2™ "Može pomoći kontrolu težine uz umjerenu dijetu i vježbanje" te da "Može smanjiti enzimatsku probavu škroba". Bez obzira na razinu individualne učinkovitosti, deseci kontroliranih kliničkih studija potvrđuju mehanizam djelovanja i efikasnost.

  Mehanizam djelovanja
  Tijekom probave organizam pretvara ugljikohidrate u šećer. Proces se odvija na način da molekulu ugljikohidrata razlaže uz pomoć alfa amilaze, enzima koji proizvodi gušterača. Proizvedeni šećer zatim se koristi kao energija ili sprema u masti. Phase2™ "neutralizira" digestivni enzim alfa amilazu, privremeno odgađajući razlaganje i apsorpciju ugljikohidrata, omogućavajući da dio prođe kroz probavni sistem prije no što bude pretvoren u šećer, a zatim u mast. Mehanizam djelovanja smanjuje kalorijski učinak hrane i snižava glikemijski indeks. Upravo je glikemijski indeks, kao što potvrđuju i nedavne studije objavljene u "JAMA" i "American Journal of Clinical Nutrition", povezan s povećanim rizikom od pretilosti, dijabetesom i bolestima srca. Važno je napomenuti da Phase2™ djeluje selektivno na škrob, "bijelu komponentu" ugljikohidrata, bez utjecaja na probavu i apsorpciju ostalih vrijednih nutrijenata iz voća ili žitarica.

  Smanjuje kalorijski učinak hrane i snižava glikemijski indeks

  Povijest blokatora alfa amilaze seže još u četrdesete godine prošlog stoljeća, no tek su istraživanja na klinici Mayo 1982. godine pokazala da samo "djelomično pročišćeni inhibitori stabilni u ljudskom organizmu usporavaju probavu škroba in vitro, rapidno deaktivirajući alfa amilazu u crijevima i u prihvatljivim dozama, uzimani oralno, mogu umanjiti probavu škroba u ljudi."

  Natrol® Carb Intercept® Phase2™ sadrži i krom pikolinat koji pomaže metabolizam masti te je jedini potpuno zaokružen proizvod koji kontrolira glikemijski indeks unesene hrane. Natrol Carb Intercept® Phase2™ ujedno je i jedini Phase2™ proizvod na hrvatskom tržištu koji na svojim stranicama preporuča vlasnik licence, tvrtka Pharmachem Laboratories.

  Ovaj proizvod ne sadrži:
  kvasac, pšenicu, kukuruz, mlijeko, soju, gluten, umjetne boje i arome, šećer, škrob ili prezervative.

  Način čuvanja:
  Na tamnom i hladnom mjestu

  Sastav:

  Sastav

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (Carb intercept, 60 kapsula) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.