Mesquite u prahu, 300 g

Mesquite u prahu, 300 g

Mesquite u prahu (Prosopis pallida) je mješavina proteina, ugljikohidrata, šećera i minerala

VN:F [1.9.22_1171]
Ukupna ocjena: 4.5/5
Mesquite u prahu, 300 g, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Preporuka s ciljem:

Glavni sastojak:

Cijena: 104,99 kn

Cijena: 104,99 kn

 
Količina
Loading Ažuriranje košarice ...
Količina
 • Mesquite u prahu

  Mesquite u prahu (Prosopis pallida) je mješavina proteina, ugljikohidrata, šećera i minerala. Mesquite u prahu se dobije iz zrelih mahuna / rogač stabala i porijeklom je iz Južne Amerike. Ona sadrži mnogo vlakana te je odličan u regulaciji šećera u krvi (šećer u Mesquitu je u obliku fruktoze, koja ne zahtijeva inzulin za metabolizam). Sadrži puno proteina te kalcij, magnezij, kalij, željezo i cink.

  Primjena:
  Za pečenje, u kombinaciji s drugim brašnom ,Mesquite se koristi u pripremi kruha, palačinka, keksa, kolača, itd.. On je također odličan dodatak / sastojak (1-2 žlice) za shake, čajeve, kave, frape, jogurte, voćne salate, sladolede,

  Mesquite ili algarrobo (latinski naziv Prosopis pallida ) je vrsta rogača, koja raste na obroncima pustinje u Peruu. Zrela mahuna sadrži oko 40% šećera, gotovo jednako koliko škroba, proteina i nekih masti. Zbog sadržaja vlakana, veže toksine u probavnom traktu i učinkovito poboljšava probavu. Preporučuje se dijabetičarima jer sbog svog sastava ne povećeva razinu šećera u krvi.

 • Zanima te nešto o ovom proizvodu (Mesquite u prahu, 300 g) što nije napisano ovdje?

  Pitaj Mislava.